«

»

aug 30

Selfie Maya, Josefine

so läxa Maya: En människa för mig är ett däggdjur av arten homosapiens, en varelse på två ben, en varelse med ett namn. Någon som ska få leva i ett rättvist samhälle och ha rätt till de mänskliga rättigheterna!

Josefine: En människa är en person som har mänskliga rättigheter t.ex. att alla ska vara lika värda och att ingen ska behöva gå orolig. En människa är även en person som har ett namn och är gjord av kött och blod. En människa har även vart ett barn eller är ett barn nu, och det ska man ah rätt till att vara, barn ska kunna gå i skola och inte bli vuxna när man är ett barn. det här sakerna tycker jag att en männsika är värd.

 

foto: Maya Bergstedt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>