«

»

feb 08

Läs-, skriv och diskussionsövning ”Tonåring i Hitlers dödsläger”

I samband med Förintelsens minnesdag har 7A läst Bennys Günfelds ”Tonåring i Hitlers dödsläger”. Ett viktigt moment är att återberätta – genom att göra detta blir eleven själv en del av den ”stora historien” samtidigt som empatiska förmågor förstärks.

Du ska som elev skriva in dina tankar – svar – som kommentar till detta inlägg.  3876af46-a7bd-4dab-bf99-ba0d7fa7f49e

Eleverna har även sett och arbetat med filmen ”Ön i fågelgatan”.

c3ce8bf8-2f94-4062-9f18-bc3ddbd85326

Bildkällor: Förlagens hemsidor.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>